maandag 26 september 2011

Tag

Ik kreeg de tag van De Libbrechts. De bedoeling is om hier 10 dingen over mezelf te schrijven.
1. Ik volg sinds kort een opleiding herborist. Ik heb hierbij deze week versterking gekregen van een collega. Fijn!
2. Ik heb heel brede interesses en kan bijgevolg redelijk veel maar niks echt goed. Ik ben bang mij te 'specialiseren' in één iets omdat al de rest toch ook zo leuk is.
3. Ik heb steeds te weinig tijd. Ik zit boordevol plannen (te veel) en ben vaak ontgoocheld en gefrustreerd als ik er niet in slaag al die plannen waar te maken.
4. Ik heb 2 schatten van meiden (al zeg ik het zelf). En toch zijn ze zo anders.
5. Ik ben waarschijnlijk inderdaad wat overbezorgd als het op de oudste dochter aankomt. De juiste middenweg tussen beschermen, aanmoedigen, steunen, helpen en motiveren is voor mij nog steeds een beetje een raadsel. (Is dit typisch voor mama's met een kindje met een beperking? )
6. Ik ben een fervente fietser. Elke dag fiets ik zo'n 20 tot 50 km, vaak met 2 kinderen op of aan de fiets. Daarnaast probeer ik 3 keer per week te gaan lopen (maar kan eigenlijk helemaal niet goed lopen... ).
7. Ik ben de eeuwige jojoër. Ik slaag er niet in een gezond evenwicht in mijn eten te krijgen. Ik kan zonder verpinken 2 tabletten (ja, je leest het juist, tabletten en niet repen) chocolade opvreten. Met alle schuldgevoelens die daar achteraf dan bij komen.
8. Ons huis is een project van laaaaaaaaange adem. Eigenlijk weet ik niet of het ooit 'af' zal geraken.
9. Ik kan niet tegen rommel. Soms leidt dit tot hysterische opruimsessies waarvan mijn man en kinderen nerveus worden.
10. Ik heb altijd schrik om te laat te komen. Bijgevolg ben ik meestal (veel) te vroeg en spendeer dus heel wat tijd aan 'wachten'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten